Rondje Rijpelberg


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 32,3 km totaal
Duur: 1:06:41
Gemiddeld: 29,1 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 80 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 156 slagen per minuut
Weer: 17°C-15°C, Droog, Stevige wind (kracht 4-5)
Omstandigheden: Lekker fietsweer!
Gereden met: de  Ridley Fenix Classic

Normaal gesproken zou ik vanavond gewoon binnen op de Spinningfiets gezeten hebben. Is immers ook gezellig. Maar de les ging niet door en voor de derde achtereenvolgende dag roeien, dat vond ik nou ook wel weer wat veel van het goede. Dus toch maar gewoon naar buiten. Volgens het weerbericht zou het ergste qua wind al voorbij zijn, idem voor wat betreft de regen.

Ik had dezelfde route genomen als vorige week dinsdag. Ook toen kwam de wind uit het westen, maar een stuk minder strak dan vandaag. En ik moet bekennen dat ik ook niet echt de inspiratie had om er een vreselijk stampen rondje van te maken. Niet dat ik geen zin had om te fietsen, integendeel, maar als de wind flink tegen stond, dan schakelde ik wat terug, beentempo omhoog en dan kwam ik ook wel vooruit. Gewoon relaxed dus. 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

RT @Activegeek: Rondje Rijpelberg https://t.co/TcsQZCDoZB https://t.co/cyKt4Wa0Rg