DTV: Garmin Snelheids / Cadanssensor 2.0 versus Garmin GSC 10

Garmin Snelheids / Cadanssensor 2.0Ik ben voor een nieuwe fiets op zoek naar een losse snelheids- en cadanssensor. De fietscomputer die ik ook hier zal gebruiken is nog steeds de Garmin Edge 800 (hij blijft het goed doen, dus geen reden om die te vervangen). Op mijn MTB en racefiets heb ik de Garmin GSC 10 zitten. Doet het eigenlijk altijd wel goed, maar idd, vanwege het armpje, de twee magneetjes en het gegeven dat alles precies op de juiste plek moet zitten, is het initiële monteren even wat meer pielwerk.

Nu blijkt de Garmin GSC 10 bijna nergens meer te koop te zijn, ik vond hem alleen bij Futurumshop nog. Wel vond ik overal de nieuwe  Garmin Snelheids / Cadanssensor 2.0, voor minimaal een dikke 25 euro extra.

Het bevestigingsmechanisme is gewijzigd. Geen tyraps, maar elastiekjes en de ene zit nu om de as van een van je wielen.

Mijn vraag: is het de 25 euro extra waard en wat zijn de ervaringen met kwijt raken (onder weg verliezen) van de twee sensoren?

Deel dit bericht:

Een gedachte over “DTV: Garmin Snelheids / Cadanssensor 2.0 versus Garmin GSC 10”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog