Zuiderzee Klassieker 2012

sponsor nu
De Zuiderzee Klassieker 2012 is inmiddels afgelopen. Zie dit bericht voor een kort verslag.

Toen ik me inschreef voor de Zuiderzee Klassieker had ik nog nooit meer dan 200km gefietst.  Inmiddels wel, maar toch blijft het een tocht die meer is dan zomaar een mooie rit. Want dat het een mooie rit is, dat is duidelijk als je naar de kaart kijkt:

120km route weergeven op een grotere kaart

Maar helaas is het niet alleen dat. De tocht heeft ook voor mij een persoonlijk tintje. Nee, ik ben zelf gelukkig kerngezond en hoop dat ook te blijven. Maar de gevolgen van darmkanker zijn onlangs ook voor ons gezin heel erg tastbaar geworden. De ziekte kwam heel dichtbij toen bleek dat iemand die me heel dierbaar is ernstig ziek is. En nu blijkt dat Koos Beeres, die de tocht eerst mee zou fietsen, dat als gevolg van zijn darmkanker niet meer zal kunnen doen, heb ik een extra reden om de tocht te rijden.
Zoals ik op mijn profielpagina schrijf: van oncologie heb ik geen verstand. Fietsen begin ik inmiddels een beetje te leren. En daarom wil ik me heel graag op deze manier inzetten om geld in te zamelen voor de Maag Lever Darm Stichting.

Lees onder aan deze pagina de laatste update(s). Je kunt ons volgende week online volgen via https://activegeek.nl/gps

Wil jij ook een bijdrage leveren? Dat zou ik top vinden! Het kan nog steeds!

Fiets de 220km mee in TEAM AG!

Ik heb me individueel ingeschreven, ik ga er helemaal voor. Ook als ik niemand anders kan vinden die de uitdaging met mij aan wil gaan.

Maar, de inschrijving was ook meteen als teamcaptain van TEAM AG. En dat team kan groeien. Doe ook mee! Meld jezelf aan voor TEAM AG, dan kunnen we hem samen rijden!

Sponsoren

Als 220km je te gortig is (daar kan ik me ook wel iets bij voorstellen), dan kun je mij ook sponsoren. Dat geld gaat dan uiteraard niet naar mij, maar naar de Maag Lever Darm Stichting. En supporters langs de route zijn ook van harte welkom. Zie de routebeschrijving hierboven.
De stappen voor het sponsoren zijn:
1. Ga naar deze pagina
2. Bij de zoekresultaten staan mijn gegevens al ingevuld.
3. Klik op Toevoegen om mij toe te voegen aan je sponsorlijst
4. Klik op Volgende
5. Vul een bedrag in achter mijn naam
6. Klik weer op Volgende
7. Vul hier je gegevens in en klik op Volgende
8. Kies naar wens voor iDeal of eenmalige machtiging


Liever anoniem?
Wil je liever niet dat het bedrag waarmee je sponsort op de site komt? Ook dat kan!
Zorg dan dat je bij de keuze voor de betalingsmethode het vinkje voor “Ja, toon mijn sponsorbedrag op de website” weg haalt.
Je naam wordt dan niet getoond op de site, maar je sponsorbedrag wordt wel gewoon meegerekend (en geïncasseerd).

sponsor nu

De sponsor-knop hierboven stuurt je meteen door naar de site waar je kunt sponsoren.

Updates

[update 16-9-2012]  Het is nu nog een kleine week totdat de tocht dan eindelijk verreden zal worden. Zoals aangegeven zal Koos helaas niet mee kunnen fietsen, maar zijn goede vriend Marcel Waggendorf zal wel mee fietsen. Ook zullen we het startnummer van Koos met ons meenemen op de tocht zodat Koos het rondje op die manier toch kan volbrengen. Volgende week zal ik ook weer de iPhone inzetten als ‘live-tracker’. Dat betekent dat je via https://activegeek.nl/gps kunt zien waar we ons op dat moment bevinden. We gaan om 7:30 uur van start en verwachten dan zo rond 16:30 uur weer binnen te zijn.
Start en finish is bij de Yakult fabriek in Almere, Schutsluisweg 1.

[update 4-9-2012]  Helaas slecht nieuws. Koos Beeres, die de tocht samen met mij zou fietsen, zal dat niet meer kunnen doen.

[update 4-6-2012]  Vandaag is de doelstelling van €1.000,- gepasseerd. In totaal 26 sponsoren hebben tot nu toe € 1.020,- bij elkaar gebracht. Dank je heel erg allemaal! Een van de andere deelnemers aan de Zuiderzee Klassieker zei toen hij dat deed “ik heb het doel dus te laag gesteld”. En dat blijkt dus ook bij mij zo te zijn. Maar dat is geen probleem. De site staat absoluut toe dat er nog steeds gesponsord wordt! Alle bijdragen (groot of klein) zijn nog steeds heel erg welkom!

[update 3-6-2012] Ik heb ook de tweede test doorstaan. Gisteren was de 22e Ronde van het Eindhovens Dagblad. Compleet andere omstandigheden dan een week eerder in Friesland. Maar ik heb de tocht uitgereden. Het vertrouwen voor september is er nu dus helemaal.

[update 30-5-2012] Ik heb inmiddels de Friese Elfsteden Rijwieltocht op 28 mei 2012 met succes gefietst. Het was een heerlijke toertocht van (bijna) 240km.  De omstandigheden zullen/hoeven in september echter zeker niet zo optimaal te zijn als bij de Elfstedentocht.

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x