Rondje Rijpelberg


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 32,7 km
Duur: 1:05:31
Gemiddeld: 30,0 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 76 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 157 slagen per minuut
Weer: 19°C, Dreigende wolken, droog
Omstandigheden: Lekker om de after-dinner dip weg te fietsen
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Er is eigenlijk niet zo heel veel over het rondje van vandaag te vertellen. Ik wilde niet op de bank ploffen of achter de laptop kruipen. De wolken zagen er dreigend uit, maar er was niet echt regen voorspeld en het was nog vroeg (tegen 7 uur). Dus omgekleed, fiets gepakt en een rondje gestart dat ik met de Strava routeplanner geplot had. Veel stukjes waar ik wel al eens geweest was, maar niet vaak, daarom wel leuke route ook als is bv het industriegebied van Helmond nou niet echt het mooiste gebied hier in de regio.
De wind kwam voornamelijk uit het noorden, dus schoot het laatste stuk lekker op.

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Het laatste nummer dat ik op de radio hoorde voordat ik van huis vertrok is het hele uur in mijn hoofd blijven rondzingen. Daarom hierboven even de clip zodat jij hem ook de rest van de avond niet meer kwijt komt. 🙂

 

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog