Rondje Rijpelberg


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 32,7 km
Duur: 1:05:31
Gemiddeld: 30,0 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 76 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 157 slagen per minuut
Weer: 19°C, Dreigende wolken, droog
Omstandigheden: Lekker om de after-dinner dip weg te fietsen
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Er is eigenlijk niet zo heel veel over het rondje van vandaag te vertellen. Ik wilde niet op de bank ploffen of achter de laptop kruipen. De wolken zagen er dreigend uit, maar er was niet echt regen voorspeld en het was nog vroeg (tegen 7 uur). Dus omgekleed, fiets gepakt en een rondje gestart dat ik met de Strava routeplanner geplot had. Veel stukjes waar ik wel al eens geweest was, maar niet vaak, daarom wel leuke route ook als is bv het industriegebied van Helmond nou niet echt het mooiste gebied hier in de regio.
De wind kwam voornamelijk uit het noorden, dus schoot het laatste stuk lekker op.

Het laatste nummer dat ik op de radio hoorde voordat ik van huis vertrok is het hele uur in mijn hoofd blijven rondzingen. Daarom hierboven even de clip zodat jij hem ook de rest van de avond niet meer kwijt komt. 🙂

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Rondje Rijpelberg met Maroon 5 in mijn hoofd. #fietsmaatjes
https://t.co/ii8cEKFo22
https://t.co/jPzdf4McJS

trackback

[…] had dezelfde route genomen als vorige week dinsdag. Ook toen kwam de wind uit het westen, maar een stuk minder strak dan vandaag. En ik moet bekennen […]

trackback

[…] prima hersteld was van zondag, en dat werd nu bevestigd. Dus…dacht ik: 3x is scheepsrecht. De eerste keer had ik het rondje in 30 km/uur gemiddeld gedaan, de tweede keer in 29,1 km/uur deels omdat ik nogal […]