Rondje tegen de avondzon


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 40,2 km
Duur: 1:20:16
Gemiddeld: 30,0 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 82 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 157 slagen per minuut
Weer: 23°C, Droog, vochtig, nauwelijks wind
Omstandigheden: Aangename temperatuur!
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Sommige ervaringen zijn uniek per sport, andere blijken meer generiek. Zo heb ik vandaag geleerd dat (lekker veel) Aioli eten bij je BBQ worstjes een uur voordat je gaat fietsen hetzelfde effect heeft als soutzoukakia (Griekse gehaktballetjes in tomatensaus en veel knoflook) voordat je gaat duiken. Het kan allebei hoor, zeker als je alleen bent (of in het geval van het duiken, alleen met de vissen).

Voor de rest was het een lekker rondje, deels over wegen die ik al vaak gefietst heb, deels langs plekjes waar ik minder vaak kom. En ja met “stoplichten Hel(mond)” als onderdeel van de route. Als ik de Strava data nakijk heb ik in totaal 8x stil gestaan voor een verkeerslicht voordat ik er voorbij was. Goede intervaltraining zullen we maar zeggen.

Nou snel (weer een keer) douchen, fiets schoon maken, de BBQ schoon maken, hemden strijken en dan is het hele lange weekend alweer voorbij.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog