Video eerste 25km van Opening ATB – routenetwerk Gemeente Deurne

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het ATB-routenetwerk hier in mijn thuisgemeente. Je kunt mijn verslag van de rit hier lezen. Ik had de GoPro op mijn stuur zitten. Die had ook met twee volle accu’s niet de hele rit kunnen opnemen, maar dan wel 50km in plaats van de 25km die er nu zijn opgenomen. Ik heb de opname maar weer eens integraal online gezet, je ziet dus ook alle oversteken etc.
Er zit nog een flink stuk asfalt bij op weg naar het stuk in Neerkant, ik begreep dat ze dat ook nog het liefste om wilden zetten in offroad, lijkt me wel zo prettig. Het stuk bij Neerkant (onderin de route / het laatste stuk van de video) is in ieder geval de moeite meer dan waard.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Video van de eerste 25km van de Opening ATB – routenetwerk Gemeente Deurne http://t.co/jMVmYU6bHu #mijntoertocht