Video eerste 25km van Opening ATB – routenetwerk Gemeente Deurne

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het ATB-routenetwerk hier in mijn thuisgemeente. Je kunt mijn verslag van de rit hier lezen. Ik had de GoPro op mijn stuur zitten. Die had ook met twee volle accu’s niet de hele rit kunnen opnemen, maar dan wel 50km in plaats van de 25km die er nu zijn opgenomen. Ik heb de opname maar weer eens integraal online gezet, je ziet dus ook alle oversteken etc.
Er zit nog een flink stuk asfalt bij op weg naar het stuk in Neerkant, ik begreep dat ze dat ook nog het liefste om wilden zetten in offroad, lijkt me wel zo prettig. Het stuk bij Neerkant (onderin de route / het laatste stuk van de video) is in ieder geval de moeite meer dan waard.

Deel dit bericht:

Een gedachte over “Video eerste 25km van Opening ATB – routenetwerk Gemeente Deurne”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog