Rondje Blithfield Reservoir #2


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 20,75 km totaal
Duur: 46:00
Gemiddeld: 27,1 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 83 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 172 slagen per minuut
Weer: 12,0°C-18,0°C, Droog
Omstandigheden: Pittig rondje met de nodige heuvels, maar heel lekker.
Gereden met: de Ridley Blast 29er

Zoals gezegd toen ik dit rondje voor de eerste keer gefietst had, ik wilde dit nog wel een keertje zonder zoeken doen om te kijken of het wat sneller kon. En dat kon. Deze tweede keer gingen de 20km in gemiddeld 27km/uur. Niet slecht op een MTB. Het verraste me overigens wel een beetje dat mijn gemiddeld hartslag 172BPM blijkt te zijn geweest, want hoewel het op zich best als een stevig rondje voelde, was ik nou toch ook weer niet helemaal stuk bij thuiskomst.

Zoals je kunt zien hierboven was ook hier het hoogteprofiel niet echt zoals wat ik normaal in Brabant tegen kom, maar wel heel lekker met pittige stukjes bergop afgewisseld met mooie afdalingen.
Omdat ik de GoPro op het stuur gemonteerd had, kun je hieronder van het grootste deel van de tocht ook de video meekijken:


De video hierboven is ook in 1080p beschikbaar en je ziet hier de data die de Garmin bijgehouden heeft over de video weergegeven.

(N.B. deze post is op 12-8-2012 geplaatst, maar voor het overzicht op de dag van de tocht zelf gezet).

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Mijn tweede rondje rond het Blithfield Reservoir ging volledig over de weg en volledig op snelheid. Lees ook de blogpost. […]