Rondje Blithfield Reservoir

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Maps” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.


Grotere kaart weergeven
Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 25,57 km totaal
Duur: 1:07:40
Gemiddeld: 22,7 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 77 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 157 slagen per minuut
Weer: 10,0°C-20,0°C, Droog
Omstandigheden: Veel tijd kwijt met het zoeken van een route.
Gereden met: de Ridley Blast 29er

De tweede week in Groot Brittannië verbleven we ten noorden van Birmingham, ook weer in een huisje redelijk in het buitengebied.
De eerste tocht op zondag ging weer voornamelijk over de weg. Niet omdat ik niet anders wilde, maar omdat het nauwelijks anders kon. Bij toeval kwam ik bij de start van een triatlon terecht waardoor ik dichter bij het Blithfield Reservoir kon komen dan anders, maar ook daar stond ik op een gegeven moment voor een hek waarop duidelijk stond dat er geen public right of way was voor voetgangers en/of fietsers.

Het was interessant om de start van de triatlon te zien, en nu ik wist dat off-road hier niet echt een optie was, wist ik al dat ik dat rondje nog een keer, maar dan wat sneller wilde doen.

(N.B. deze post is op 12-8-2012 geplaatst, maar voor het overzicht op de dag van de tocht zelf gezet).

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog