Cannock Chase – groene + blauwe route


Grotere kaart weergeven
Bekijk een uitgebreide versie op de Garmin Website.
Een half uurtje ten zuiden van ons vakantiehuisje lag een natuurgebied “Cannock Chase” met daarin een groot aantal verschillende MTB-tracks. De groene en blauwe routes zijn eigenlijk heel eenvoudig, alleen niet overal prettig om te fietsen aangezien er veel kiezelpaden waren waarbij je zag dat er al heel veel mensen waren geweest die dat ook vonden waardoor er nieuwe single track paadjes naast de weg aan het ontstaan waren.

Er zat een groot verschil tussen de groens + blauwe routes en de rode route. Ik heb op de laatste dag nog een stuk van de rode route gefietst, maar daar was voor mij niet veel plezier aan te beleven (lees: dat was gewoon doodeng!).

Ik had de GoPro aan staan, dus je kunt de rit hier bekijken:

(N.B. deze post is op 12-8-2012 geplaatst, maar voor het overzicht op de dag van de tocht zelf gezet).

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
12 augustus 2012 22:58

[…] in het bos hutten bouwen. Dus ging de fiets ook mee en wilde ik me aan de rode route wagen. Maar zoals gezegd, die was een stuk technischer (qua bochtenwerk, vooral ook met veel harde ondergrond in de vorm van […]

trackback

[…] ook de blogpost erover. Hier zie je dat de video veel last heeft van druppels die blijven hangen. Bij eerdere […]