The Manifold Track

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Maps” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.


Grotere kaart weergeven
Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 28,81 km totaal
Duur: 1:11:25
Gemiddeld: 24,2 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 84 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 161 slagen per minuut
Weer: 11,0°C-16,0°C, Droog.
Omstandigheden: Prima fietsweer, helaas geen echte MTB-track
Gereden met: de Ridley Blast 29er

Ik had vooraf niet heel veel informatie over The Manifold Track, wellicht dat ik er anders niet een uur enkele reis met de auto voor over gehad had. Het is namelijk een heel netjes asfaltpad van zo’n 14km dat alleen interessant wordt als je tóch per ongeluk een verkeerde afslag weet te nemen, zoals ik deed.

Want waar de track (er liep ooit een spoorlijntje, dus daarom werd een zo vlak mogelijk traject gekozen) nagenoeg vlak is van begin tot einde, geldt dat niet voor de heuvels er omheen. En zo kon het gebeuren dat ik opeens tegen een heuvel aan keek die 2km lang met gemiddeld 5% maar maximaal met 15% omhoog ging.


Van dat eerste stuk heb ik geen video, maar wel van de terugweg:

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog