aug 032012
 


Grotere kaart weergeven
Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 28,81 km totaal
Duur: 1:11:25
Gemiddeld: 24,2 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 84 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 161 slagen per minuut
Weer: 11,0°C-16,0°C, Droog.
Omstandigheden: Prima fietsweer, helaas geen echte MTB-track
Gereden met: de Ridley Blast 29er

Ik had vooraf niet heel veel informatie over The Manifold Track, wellicht dat ik er anders niet een uur enkele reis met de auto voor over gehad had. Het is namelijk een heel netjes asfaltpad van zo’n 14km dat alleen interessant wordt als je tóch per ongeluk een verkeerde afslag weet te nemen, zoals ik deed.

Want waar de track (er liep ooit een spoorlijntje, dus daarom werd een zo vlak mogelijk traject gekozen) nagenoeg vlak is van begin tot einde, geldt dat niet voor de heuvels er omheen. En zo kon het gebeuren dat ik opeens tegen een heuvel aan keek die 2km lang met gemiddeld 5% maar maximaal met 15% omhoog ging.


Van dat eerste stuk heb ik geen video, maar wel van de terugweg:

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 10:00

  Een reactie aan “The Manifold Track”

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.