Rondje Ospeldijk


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 50 km
Duur: 1:42:14
Gemiddeld: 29,5 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 80 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 155 slagen per minuut
Weer: 22°C-24°C, Droog, wind uit het zuiden
Omstandigheden: Lekker fietsweer
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

In een week waar ik nog geen tijd had kunnen vinden om op de fiets te stappen, vanavond toch weer even een rondje kunnen maken. Weer heerlijk fietsweer, wind vanuit het zuiden weer gekozen voor het rondje dat ik een dag of 10 geleden ook gefietst had. Iets langzamer, maar ja, dat mag de pret niet drukken. Ik vind het al lang lekker dat ik bijna 2 uur op de fiets kan zitten en dan toch het gevoel heb alsof ik een “rondje” gefietst heb. 🙂

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog