Rondje Ospeldijk


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 50 km
Duur: 1:40:45
Gemiddeld: 29,8 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 83 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 150 slagen per minuut
Weer: 26°C-21°C, Droog, beetje wind uit het zuiden
Omstandigheden: Lekker met ondergaande zon
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Vanochtend stapte ik om 5 voor 7 in de trein richting Apeldoorn. Na die afspraak met de bus naar Arnhem en de boemel naar Doetinchem. Om 5 uur ’s middags weer in de boemel naar Arnhem en daarna via Den Bosch terug naar huis. Om kwart voor 8 kwam ik de deur binnen en om 10 over 8 stapte ik op de fiets om toch nog even een rondje te maken.

Het lukte net nog met gewoon daglicht, toen ik thuis was werd het al snel donker. Het was vandaag bloedje heet, maar nu met de langer wordende schaduwen was het heerlijk. Nu snel douchen en nog even van de avond genieten.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog