Rondje Langenboom


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 81,84 km
Duur: 2:53:12
Gemiddeld: 28,4 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 90 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 144 slagen per minuut
Weer: 15°C-22°C, Droog, wind uit het noorden
Omstandigheden: Lekker, maar minder sterke benen dan gisteren.
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Net als vorige keer hadden mijn benen vanochtend een heel duidelijke mening over het twee dagen achter elkaar stevig bezig zijn: prima, maar dan wel een tempo lager. Geen probleem wat mij betreft. Ik had een kortere rit uitgestippeld dan de afgelopen paar zondagen omdat ik vandaag ook nog wat voorbereidend werk voor de komende week moet doen. En dan wil je niet tot het uiterste gaan.

Nou was het met de wind uit het noorden zeker niet zo dat ik me niet heb hoeven inspannen hoor. De route was ok, veel bekend terrein, alleen het stukje bij Uden was knudde. Ik had gezien dat Strava me voor een deel over onverharde wegen wilde laten rijden, vind ik geen handig idee, dus zocht ik daar een stukje zelf de weg door het dorp. Nou, het is geen dorp waar je even snel doorheen fietst. Veel drempels, oversteekjes, rare bochten, kortom de volgende keer sla ik Uden lekker over.

Temperatuur was dragelijk, een lekker 15°C bij vertrek om half 8 oplopend naar zo’n 22°C toen ik tegen half 11 weer terug was. Het zonnetje liet zich maar af en toe zien door de bewolking.