Zondagavondtraining op de Tacx – Point Break

Point_Break

Tacx Real Life Training
Duur: 45:04
Afstand: 23,77 km
Gemiddelde snelheid: 31,6 km/u
Gemiddelde trapfrequentie: 103 omwentelingen per minuut
Gemiddeld vermogen: 159 Watt
Gemiddelde hartslag: 146 slagen per minuut
Ondertussen gekeken naar: Point Break (2015)
Gereden met: de Gazelle Vuelta op een Tacx Fortius

Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website.

Op IMDb krijgt de Point Break remake uit 2015 maar een 5,3.  Dat is ook niet zo raar, want het verhaal is flinterdun en om dan tegen het origineel uit 1991 met Patrick Swayze en Keanu Reeves op te kunnen (die versie krijgt een 7,2), is ook wel heel moeilijk.

Maar…als je op zoek bent naar een film om te kijken tijdens een training op de Tacx, en dan vooral (alleen) als je niet duurvermogen, maar tempo en/of kracht wilt trainen, dan kan ik je deze zéker aanraden. De muziek en de actie zwepen je vanzelf wel op. Lekker dus.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog