Maandagavondtraining op de Tacx – Deadpool deel 1

DeadpoolTacx Real Life Training
Duur: 45:05
Afstand: 22,70 km
Gemiddelde snelheid: 30,2 km/u
Gemiddelde trapfrequentie: 92 omwentelingen per minuut
Gemiddeld vermogen: 142 Watt
Gemiddelde hartslag: 132 slagen per minuut
Ondertussen gekeken naar: Deadpool (2016)
Gereden met: de Gazelle Vueltaop een Tacx Fortius
Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website.

Na de Bodypump les vanochtend, vanavond toch nog even 45 minuten op de Tacx geklommen. Eigenlijk te kort want de film begint net een beetje op gang te komen. Geen familiefilm overigens. Opdracht aan mezelf vandaag was om mijn hartslag tussen de 130 en 140 slagen per minuut te houden en dan toch, bij 0% helling, een snelheid van gemiddeld 30 km/uur aan te houden. Dat lukt netjes.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog