Biking4Duchenne – 23 maart – Deurne

Biking4Duchenne

Op zondag 23 maart a.s. wordt in Deurne “Biking 4 Duchenne” georganiseerd. Je kunt dan in en om het Nederlands Hippisch Centrum hier een parcours fietsen dat uitgezet is in samenwerking met veldrijdster Sanne van Paassen. Behalve dat je er een leuke ochtend/dag kunt beleven, is het doel natuurlijk ook om geld in te zamelen voor kinderen met Duchenne spierdystrofie. De organisatoren, Eddy Vocht en Hans van Rijssel vormen samen het team “Trailsz4Duchenne”. Ze nemen in september 2014 deel aan Duchenne Heroes. Daarom bedraagt het gevraagde inschrijfgeld/donatie voor Biking 4 Duchenne €10,-

Ik ben er zelf de 23e niet bij. Ik moet tegen die tijd gewoon weer kilometers op de weg aan het maken zijn zodat ik op zaterdag 5 april de 150km van de Volta Limburg Classic kan fietsen en op 19 april de 250 km van de Amstel Gold Race Toureditie. Maar doneren kan ook zónder dat je er bij bent op de 23e. Gewoon aanmelden via de website, dan krijg je de informatie via de mail toegestuurd!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Biking4Duchenne – 23 maart – Deurne http://t.co/0O37mSas0R