Biking4Duchenne – 23 maart – Deurne

Biking4Duchenne

Op zondag 23 maart a.s. wordt in Deurne “Biking 4 Duchenne” georganiseerd. Je kunt dan in en om het Nederlands Hippisch Centrum hier een parcours fietsen dat uitgezet is in samenwerking met veldrijdster Sanne van Paassen. Behalve dat je er een leuke ochtend/dag kunt beleven, is het doel natuurlijk ook om geld in te zamelen voor kinderen met Duchenne spierdystrofie. De organisatoren, Eddy Vocht en Hans van Rijssel vormen samen het team “Trailsz4Duchenne”. Ze nemen in september 2014 deel aan Duchenne Heroes. Daarom bedraagt het gevraagde inschrijfgeld/donatie voor Biking 4 Duchenne €10,-

Ik ben er zelf de 23e niet bij. Ik moet tegen die tijd gewoon weer kilometers op de weg aan het maken zijn zodat ik op zaterdag 5 april de 150km van de Volta Limburg Classic kan fietsen en op 19 april de 250 km van de Amstel Gold Race Toureditie. Maar doneren kan ook zónder dat je er bij bent op de 23e. Gewoon aanmelden via de website, dan krijg je de informatie via de mail toegestuurd!

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Deel dit bericht:

1 Comment

De reacties zijn gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog