Langenboom-Millingen-Langenboom [Live track]

Omdat mijn dedicated tracker (een TK102-2) het nu al een paar ritten heeft laten afweten, ben ik weer terug bij mijn iPhone. Hoewel ik zeker niet blij ben met het idee om zo’n duur apparaat mee te nemen op de fiets (in regen en slecht weer), lijkt het uiteindelijk toch een van de meer betrouwbare manieren te zijn om (live) te laten zien waar ik ben. Optie is nog om de iPhone te vervangen door een goedkoper Android toestel. Daarom ook eerst een test met een app die zowel voor iOS als Android verkrijgbaar is. Onderstaande embed telt af naar donderdag 9 mei en zou dan live mijn positie moeten weergeven.

N.B. ik heb de iframe achter de “Lees verder…” link geplaatst. Hij is nu dus niet zichtbaar op de voorpagina, maar wel als je door klikt. Dat heeft als voordeel dat ik hem breder kan maken en dan de standaard balk aan de rechterkant van het scherm kan verbergen.

N.B. #2 Er lijken hier en daar nog wat problemen te zijn met events. En dan met name over het achteraf tonen van mensen in de event resultaten. Dat vind ik persoonlijk niet zo ernstig, ik track de route toch ook met de Garmin en dat is wat ik achteraf online zet.

Als de iframe niet past, kun je hem ook hier online bekijken.