Video-impressie TWC Dommeldal

Vorige week, bij de opening van het ATB-netwerk hier in Deurne had ik maar 25 km aan opname omdat ik blijkbaar niet beide accu’s van de GoPro opgeladen had. Afgelopen weekend was dat wel zo en toen hield de GoPro het op de laatste 100 meter na vol om de hele tocht op te nemen. De tweede accu blijkt, als hij vol is, het nog net iets langer vol te houden, want ik kwam tot in totaal 219 minuten (3 uur en 39 minuten) en 58 km integraal opnemen. Niet slecht.

Ik heb die 3 uur en 39 minuten terug gebracht tot de 14 minuten die je hierboven ziet staan. De eerste paar minuten zitten er redelijk wat druppels op de lens, toen was het ook nat. Toen het buiten opdroogde (met wat er uit de lucht kwam vallen) werd ook de lens droog en verdwenen de druppels.
In 14 minuten krijg je uiteraard maar een fragment van de tocht te zien. De beide pauzeplekken en de actiefoto-plekken staan er in ieder geval op. En daarnaast natuurlijk veel modder. 🙂

Kaart, route, andere data staan bij dit bericht