Video-impressie MTB Kattenbos – Lommel (BE)

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Video-impressie van de toertocht in Lommel (BE) afgelopen zaterdag. Zie dit bericht voor de detailinformatie. In het filmpje zie je nauwelijks andere deelnemers. Dat betekent niet dat er niemand anders was, ik begrijp dat er in totaal toch nog 650 deelnemers van start gegaan zijn, maar aangezien dat starten tussen 8:30 en 14:30 uur plaats kon vinden, verspreiden die zich over de dag en het parkoers.

Voor wie er na één filmpje nog niet genoeg van heeft, Frits Motaar, die regelmatig (altijd?) filmpjes van zijn tochten maakt, had zaterdag al zijn impressie online staan:
http://vimeo.com/58255583
Hij fietste net als vorige week op banden met spikes en dat maakt voor het grip op de gladdere stukken heel veel verschil, zoals je ook in zijn filmpje kunt zien.

Deel dit bericht:

Een gedachte over “Video-impressie MTB Kattenbos – Lommel (BE)”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog