Rondje Bikkeltjesbos – Video

Dit is de Dashware video van mijn rit door het Bikkeltjesbos van afgelopen dinsdag. Alle andere informatie over de rit zelf staat in dit bericht. De video is in full HD (1080p) beschikbaar op YouTube, dan schokt hij weliswaar niet minder, maar wordt het beeld net wat scherper.

Voor de scherpe kijker: de tijdteller in de video begint bij 38 seconden en de afstandteller bij 5,6km. Dit is inderdaad een beetje raar. Zoals je in de video kunt zien heb ik in Dashware het beginpunt en eindpunt van de totale rit (die bij mij thuis van start ging en daar ook weer eindigde) bijgesneden. Dat is een optie in Dashware. Ik zou het logisch gevonden hebben als daarom beide tellers ook op 0 zouden staan bij het begin van de video. Nu is het echter zo dat de video voor wat de track betreft blijkbaar op 38 seconden begint (van het nieuwe startpunt), maar bij de afstand telt Dashware toch nog de afstand vanaf het oorspronkelijke beginpunt.
Nou ja, veel maakt het niet uit. Je ziet hier 15km van de in totaal 25km van de rit waarbij ik redelijk voluit ga. Er zitten een paar stukken bij zoals hier waarbij ik er niet in slaagde om boven de 20 km/uur te blijven, maar met een gemiddelde van 22,1 km/uur over dit voor mij zo goed als onbekende traject ben ik zeker tevreden. 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Ik kon er niets aan doen. Het was gewoon té mooi herfstweer om vandaag niet nog een rondje te gaan fietsen. Dus ging ik om 16:00 uur de deur uit. Nu niet voor een rondje in het Zandbos, maar in het net iets verder gelegen Bikkeltjesbos (is ook maar 5,69km van mijn voordeur). Ik had er zin in en dat bleek ook wel. De paar kilometer naar het Bikkeltjesbos zelf gingen lekker rap (29km/uur gemiddeld voor dat eerste segment) en ook door het Bikkeltjesbos zelf wist ik nu het tempo goed vast te houden. Ondanks dat er ook stukken bij zaten waarbij het gewoon niet met 20km/uur of sneller ging. Ik had ook vandaag de GoPro op mijn stuur zitten. Een beetje Glassex, even bij buitentemperatuur laten liggen én een stukje opgevouwen keukenpapier in de omhuizing deden hun werk. Dus geen wazige beelden deze keer. Het duurt nog even voordat de 5GB die deze video groot is op YouTube staat. De video is hier te vinden. […]

trackback
25 oktober 2012 07:01

De video van mijn rondje op snelheid door het Bikkeltjesbos staat in full HD online: http://t.co/9gYrcR7U #dashware #gopro