Rondje Bikkeltjesbos – Video

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Dit is de Dashware video van mijn rit door het Bikkeltjesbos van afgelopen dinsdag. Alle andere informatie over de rit zelf staat in dit bericht. De video is in full HD (1080p) beschikbaar op YouTube, dan schokt hij weliswaar niet minder, maar wordt het beeld net wat scherper.

Voor de scherpe kijker: de tijdteller in de video begint bij 38 seconden en de afstandteller bij 5,6km. Dit is inderdaad een beetje raar. Zoals je in de video kunt zien heb ik in Dashware het beginpunt en eindpunt van de totale rit (die bij mij thuis van start ging en daar ook weer eindigde) bijgesneden. Dat is een optie in Dashware. Ik zou het logisch gevonden hebben als daarom beide tellers ook op 0 zouden staan bij het begin van de video. Nu is het echter zo dat de video voor wat de track betreft blijkbaar op 38 seconden begint (van het nieuwe startpunt), maar bij de afstand telt Dashware toch nog de afstand vanaf het oorspronkelijke beginpunt.
Nou ja, veel maakt het niet uit. Je ziet hier 15km van de in totaal 25km van de rit waarbij ik redelijk voluit ga. Er zitten een paar stukken bij zoals hier waarbij ik er niet in slaagde om boven de 20 km/uur te blijven, maar met een gemiddelde van 22,1 km/uur over dit voor mij zo goed als onbekende traject ben ik zeker tevreden. 🙂

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog