Rondje Zandbos 2x – Video

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Het duurde even voordat de 4GB van mijn computer bij YouTube waren. Dus daarom de video van het eerste rondje door het Zandbos gisteren maar even als aparte post.
Zoals gezegd, het lijkt steeds mistiger te worden, maar dat komt alleen door condensopbouw in de behuizing van de GoPro. Daar zijn ‘inserts‘ voor, maar aangezien die nogal prijzig zijn (€20,- voor 3 setjes die elk zo’n 5x mee gaan, dus €1,30 per keer) had ik die nog niet aangeschaft (had het probleem ook nog niet gehad).

Niet om er over door te blijven zeuren, ook nog even de links naar de situatie met de tegenliggers die ik gisteren beschreef: De eerste tegenliggers en het gevaarlijkste deel omdat daar het pad nou eenmaal niet breder was.
Wat dat tweede deel betreft, je ziet dat ik daar een jogger passeer. Ik baalde daar wel van want die goede man schrok heel erg. Ik heb op mijn MTB geen bel zitten, maar riep op ongeveer een meter achter hem “links voorbij”. Dat doen andere MTB-ers meestal ook als ze mij voorbij willen tijdens een toertocht (komt regelmatig voor). Als je dat weet dan is dat handig, want dan weet je waar het verkeer van achteren vandaan komt.
De jogger had dat duidelijk niet verwacht. Hij hoorde me, keek om over zijn rechterschouder, ik neem aan omdat de MTB-ers die van voren kwamen hem daar voorbij gegaan waren, merkte toen dat ik links voorbij kwam (in mijn ogen de meest logische plek om iemand in Nederland in te halen) en schrok daar zichtbaar van. Dat was zeker niet mijn bedoeling.
Gelukkig bleek het te wennen, want ik kwam het nog 2x tegen tijdens dat eerste rondje. De tweede keer dat ik hem tegen kwam kon ik gemakkelijk achterlangs kruisen (zie hier) en de derde keer was hij al zo aan me gewend dat hij me volledig leek te negeren maar waarbij hij wel heel handig een klein stukje naar rechts ging lopen zodat ik hem weer links voorbij kon (zie hier)

Alleen die twee herten, die heb ik nog steeds niet gevonden op de video.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog