Tip: Het onderste uit het blik halen

Het onderste uit het blik halen Nog een drank gerelateerd bericht. Ik koop de poeder voor de sportdrank die ik mee neem altijd in van die ‘grote’ blikken. Dan schep je met het bijgeleverde lepeltje 3-4 schepjes in een bidon, vult dat aan met water en klaar is je sportdrank (voor onderweg heb ik extra zakjes met poeder bij me). Maar die blikken hebben een randje bovenlangs en de laatste beetjes poeder zijn er dan bijna niet uit te krijgen met het bijgevoegde lepeltje.

Tip: zet een trechter op je bidon en je kunt het blik gewoon omdraaien boven de trechter zonder dat je een zooitje maakt van het aanrecht.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog