24 hours in the Old Pueblo


Afgelopen week vond in Arizona de 13e editie van de 24 uurs in de Old Pueblo plaats. Individuele fietsers en/of teams tot maximaal 5 deelnemers. Doel: geld inzamelen voor het Kankercentrum van Arizona.
Bovenstaand filmpje bleef me sowieso al bij vanwege de muziek die blijft hangen (op de website staan nog meer filmpjes van voorgaande edities) maar ook omdat het idee van een 24 uurs tocht (geen race) me wel trekt.

In Nederland hebben we er twee: in Assen en hier heel dicht voor mij in de buurt, in Nuenen (filmpje). Ik heb echter nog geen idee van de voorbereidingen die je zou moeten doen voor zo’n tocht of hoe zo’n tocht in een team van 2 of 3 het beste opgebouwd kan worden.
Ik hou me aanbevolen voor tips!

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog