Al je devices bij de hand op je fietstrainer

dcrainmaker standaarden
(c) 2012 dcrainmaker.com
Er zijn mensen die mijn setup van Tacx Fortius met extra scherm en iPad om tijdens het fietsen video te kunnen kijken al redelijk uitgebreid vinden. Maar dan heb ik maar één extra device dat ik, naast een computerscherm, in het zicht wil houden tijdens het fietsen. Als je er meer wilt kunnen bevestigen, of als je zoals Ray Maker aka DC Rainmaker een fiets hebt waarbij de Tacx controllers niet op het stuur passen, dan moet je wat anders.

Ray beschrijft in een blogpost een aantal opties die je hebt met behulp van een microfoonstandaard en uitbreidingsarm. Ik ga de opties hier niet allemaal herhalen, daarvoor kun je beter even doorklikken naar zijn weblog. De site bevat overigens nog veel meer interessante berichten.