Het GROTE Fietsvakantieboek

Aangezien ik mijn Giant Ligero ingeruild heb toen ik de Ridley Blast kocht, is de kans wat kleiner dat ik zelf op korte termijn een grote fietsvakantie ga maken. Maar als jij dat wel van plan bent, dan kan het grote fietsvakantieboek je helpen bij de voorbereiding.
Het is geschreven door Eric Schuijt en Janne Keurlings en is vanaf 10 februari leverbaar voor €19,95 (excl. €2,20 verzendkosten). Bestellen kan nu al via deze website. Hierboven kun je een indruk krijgen van de inhoud van het boek. Let op! dit is dus niet het hele boek, je ziet van elk hoofdstuk slechts 2 pagina’s. Het hele boek is 304 pagina’s dik.

Ik kan op basis van de pagina’s die ik kan lezen de diepgang niet goed inschatten. Ik zie nergens echte productnamen etc. staan. Dat maakt het boekje redelijk tijdloos (niet afhankelijk van of product X of Y nu nog te koop is), maar betekent wel dat je daarna nog zult moeten gaan zoeken welke Phototracker je het beste kunt kopen, welke fietsbroek goede padding heeft en welke niet, of welk luchtbed je nu het beste kunt kopen. Maar je weet zo te zien dan meestal wel waar je bij die keuze op moet letten.