Tacx rit – 1-2-2012

Tacx  rit 1-2-2012

Tacx Real Life Training
Duur: 01:11:04
Afstand: 37 km
AVG Slope: 0 %
Aflopend: 88 m
Oplopend: 82 m
Snelheid
MAX: 41,1 km/u
AVG: 31,24 km/u
Cadans
MAX: 111 RPM
AVG: 97 RPM
Vermogen
MAX: 111 Watt
AVG: 97 Watt
Energie: 2395,55 kJ
Hartslag
MAX: 170 BPM
AVG: 142 BPM

Het was ook binnen koud vanavond. In de ruimte met mijn fiets was het 4,4°C toen ik begon met fietsen. Na afloop was de temperatuur opgelopen tot 7,2°C, een aardige stijging dus.

Als training deze keer het laatste stukje van de Friese Elfstedentocht gekozen. Ook nu weer gemiddeld een stijging/daling van precies niks (0%) maar met voldoende kleine hellinkjes er tussendoor.
De hartslagmeter was in de eerste kilometers weer danig onnauwkeurig. Mijn hartslag schommelde in het begin (volgens de meter dan) weer flink. Geen idee waarom hij dat doet maar na een tijdje in de training zie je dat hij weer “gewoon”  wordt.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog