Wereld voor fietsers – Editie 3

Wereld voor Fietsers
Wereld voor Fietsers - Editie 3

Er is een nieuwe editie verschenen van het gratis digitale magazine Wereld voor fietsers. Je kunt het magazine online lezen (Flash nodig) maar ook downloaden als PDFvoor op de iPad.

En ik kan hem je van harte aanbevelen! Het zijn 171 pagina’s over het fietsen door Duitsland (Saarland en de Elbe Radweg), Noord-Portugal (Minho), informatie over de Fiets en Wandelbeurs in Nederland en Vlaanderen en veel andere berichten.

Hoewel het magazine gratis is, vind ik er minder reclame in dan in menig blad waar je voor moet betalen. Of in ieder geval: de reclame is een stuk minder storend. Ik wil namelijk best geloven dat de VVV van Saarland meebetaalt heeft aan deze uitgave (er wordt vanuit de online versie ook regelmatig gelinkt naar hun website), maar dat neemt niet weg dat je prachtige foto’s en handige informatie over de regio kunt lezen en bekijken.

Qua inhoud is het magazine voornamelijk gericht op de toerfietser, dus niet de “snot voor je ogen” fietser, maar ook MTB-ers worden niet vergeten. Voor een aantal van de besproken routes wordt door de foto’s wel duidelijk dat je er waarschijnlijk met een racefiets vanwege het type weg niet echt iets te zoeken hebt. Een trekking bike is dan veel handiger (laat ik die van mij nu net weer verkocht hebben)…

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog