Wereld voor fietsers – Editie 3

Wereld voor Fietsers
Wereld voor Fietsers - Editie 3

Er is een nieuwe editie verschenen van het gratis digitale magazine Wereld voor fietsers. Je kunt het magazine online lezen (Flash nodig) maar ook downloaden als PDFvoor op de iPad.

En ik kan hem je van harte aanbevelen! Het zijn 171 pagina’s over het fietsen door Duitsland (Saarland en de Elbe Radweg), Noord-Portugal (Minho), informatie over de Fiets en Wandelbeurs in Nederland en Vlaanderen en veel andere berichten.

Hoewel het magazine gratis is, vind ik er minder reclame in dan in menig blad waar je voor moet betalen. Of in ieder geval: de reclame is een stuk minder storend. Ik wil namelijk best geloven dat de VVV van Saarland meebetaalt heeft aan deze uitgave (er wordt vanuit de online versie ook regelmatig gelinkt naar hun website), maar dat neemt niet weg dat je prachtige foto’s en handige informatie over de regio kunt lezen en bekijken.

Qua inhoud is het magazine voornamelijk gericht op de toerfietser, dus niet de “snot voor je ogen” fietser, maar ook MTB-ers worden niet vergeten. Voor een aantal van de besproken routes wordt door de foto’s wel duidelijk dat je er waarschijnlijk met een racefiets vanwege het type weg niet echt iets te zoeken hebt. Een trekking bike is dan veel handiger (laat ik die van mij nu net weer verkocht hebben)…

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Aanrader! Gratis Magazine “Wereld voor fietsers” – Editie 3 http://t.co/EbmnrG8N

trackback
1 februari 2012 18:26

Leuk om te lezen – Wereld voor fietsers – Editie 3 http://t.co/zJzfttfZ