ATB Toertocht Stefan Kluytmans – 5 februari 2012 = afgelast!

MTB tocht Liessel Ik was zelf nog stevig aan het twijfelen of ik a.s. zondag 5 februari met de ook dan verwachte vrieskou echt 50km op een MTB wilde gaan fietsen (aan de ene kant trekt de uitdaging, aan de andere kant is het gewoon belachelijk koud), maar als dat gebeurt dan zal het in ieder geval niet als onderdeel van de geplande “ATB Toertocht Stefan Kluytmans” hier in Liessel zijn. Want die is afgelast vanwege het weer.

De nieuwe datum is zaterdag 3 maart 2012. Een beetje knullig vind ik dat de wijziging blijkbaar niet aan de NTFU doorgegeven is (of daar nog niet verwerkt is) van de kalender van de NTFU geeft de wijziging nog niet aan. Ook de NTFU website geeft nu aan dat hij geannuleerd is (maar dan zonder nieuwe datum).
De tochten in Eersel (40 minuten met de auto vanaf hier) en Schaijk (50 minuten met de auto vanaf hier) lijkt vooralsnog (volgens de websites van de organiserende verenigingen) wel gewoon door te gaan. Dus het is niet zo dat ik helemaal geen opties meer heb binnen een uur rijden. Maar Liessel was een “op de fiets vanaf thuis starten” tocht en dat is dan toch wat anders. Zeker als nu het alternatief een rit binnen op de Tacx is (ook zonder reistijd).

Ik zal dit weekend proberen op een rijtje te zetten wat ik aan kleding draag op het moment tijdens toertochten. Daarmee red ik het tot nu toe prima tot temperaturen rond het vriespunt, maar een paar graden daaronder heb ik nog geen ervaring mee deze winter.

[22:44 uur] De tocht in Eersel is inmiddels ook afgelast.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Hoef ik niet te twijfelen of ik hem ga rijden: ATB Toertocht Stefan Kluytmans Liessel 5 feb. => verzet naar 3 maart! http://t.co/gWgj22t1

trackback
3 februari 2012 08:37

ATB Toertocht Stefan Kluytmans Liessel 5 feb. => verzet naar 3 maart! http://t.co/Z68bktng #Ysselsteyn #venray #tourclub

Patrick de Vos
Patrick de Vos
3 februari 2012 08:59

Tochten met -3 of meer vind ik koud. Na 1,5 uur worden mijn tenen en vingertoppen niet meer warm maar erg koud. Kijk ook eens hier
http://www.sportzorg.nl/nieuws/actueel/sporters-opgelet-het-wordt-koud.html

trackback
3 februari 2012 08:37

ATB Toertocht Stefan Kluytmans Liessel 5 feb. => verzet naar 3 maart! http://t.co/PWg6sqsa #Ysselsteyn #venray #tourclub