Rondje Stevenbeek – Venray – Ysselsteyn


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 59,39 km
Duur: 1:55:39
Gemiddeld: 30,8 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 78 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 159 slagen per minuut
Weer: 16°C-21°C, Droog, wind uit noord-oost kracht 2
Omstandigheden: Lekker voordat het te warm wordt.
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Vandaag niet eerst de boodschappen en dan Spinning, maar een lekker rondje buiten fietsen daarna de boodschappen. Buienradar voorspelt weer warm weer vandaag en omdat ik vanavond niet kan gaan fietsen besloot ik om half 8 al op de fietst te stappen. Je ziet dat ik het rondje net iets langer had moeten plannen, wan 60 km klinkt toch net iets beter dan 59,39 km en waarschijnlijk had ik die zig-zag paadjes op het einde door Deurne ook beter kunnen overslaan, want dan had de teller gewoon op 31 km/uur gemiddeld gestaan en niet op 30,8 (bij Strava dan, Garmin vond het 30,9) km/uur.

Ach ja, dat doet er ook niet toe, het was een lekker ritje. En die 35,6 km/uur gemiddeld over de Wittedijk richting Deurne wordt niet als persoonlijk record aangegeven door Strava omdat het blijkbaar de eerste keer was dat ik dat segment fietste. Zo zie je ook de relativiteit van alles weer. Maar 1 km/uur sneller gemiddeld fietsen (in vergelijking tot woensdag) kost op een racefiets in ieder geval heel wat meer moeite dan in bv een auto. 🙂