Rondje Venray – Gennep – Volkel


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 97,21 km
Duur: 3:25:25
Gemiddeld: 28,4 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 84 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 152 slagen per minuut
Weer: 15°C-20°C, Droog, grijs, fris, wind uit het noorden
Omstandigheden: Weer was goed, mijn benen niet.
Gereden met: de Ridley Fenix Classic
Kleding: Armstukken + windvanger + korte broek

Waar het precies aan lag vanochtend, ik weet het niet. Maar mijn benen voelden niet goed. Terwijl ik gisteren niet gefietst had, alleen krachttraining bij de BodyPump. Vrijdag ook alleen een uurtje binnen Spinning. Wie weet lag het aan het weer. Het was grijs, het was frisjes en ik had wat moeite met het bedenken van een route over trajecten waar ik nog niet eerder geweest was of trajecten waar ik niet ruim een uur of meer stevig tegen de wind in zou moeten ploeteren.

Nou ja, toch maar naar buiten om 9 uur. Samenvattend ging het niet snel zoals je kunt zien uit het gemiddelde. Op zich viel het niet tegen al protesteerden mijn benen tegen de tijd dat via bijna rond was toch wel stevig. Dus voor het eerst ooit voor zover ik me kan herinneren in De Mortel nog maar een korte pauze ingelast om mijn tweede reep op te eten voordat ik aan het laatste stukje naar huis fietste. Volgens mij moet ik weer eens op zoek naar een leuke toertocht. Helaas gaat Math Salden volgende week niet lukken omdat ik dan andere plannen/verplichtingen heb. Maar goed, het seizoen is nog niet voorbij. 🙂