Rondje Elsendorp


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 36,12 km
Duur: 01:11:06
Gemiddeld: 30,5 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 84 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 153 slagen per minuut
Weer: 19°C, Droog, beetje wind uit het westen
Omstandigheden: Lekker na een dag werken!
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Als ik een kort rondje fiets, dus zo rond de 30 kilometer, dan wil ik eigenlijk wel graag doorfietsen. Maar ja, na 2×2 uur trein/bus-reizen + 3,5 uur overleg was mijn energie eigenlijk wel een beetje op. Dat dacht ik in ieder geval. Ik zat namelijk te knikkebollen voor de tv tijdens Polen tegen Senegal.
Toch maar even de fiets op dacht ik. En daar heb ik geen spijt van gekregen. De gemiddelde snelheid van 30,5 km/uur is niet slecht, maar als je naar de Strava segmenten kijkt:

Dan zie je dat dat vooral een gevolg was van de noodzakelijke momenten waarop je nu eenmaal langzamer moet (rotondes, een weg die je over moet steken etc). Want voor de rest ging het gewoon als vanouds lekker hard. En als ik nu op de bank zou gaan zitten knikkebollen, dan weet ik tenminste waar dat aan ligt. 😉