Rondje Elsendorp


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 33,69 km
Duur: 01:06:30
Gemiddeld: 30,4 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 88 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 159 slagen per minuut
Weer: 23°C-25°C, Tussen de buien door
Omstandigheden: Draaiende wind, dus niet zo hard in de rug als vorige week.
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Vandaag weer een dag thuiswerken. Vanochtend om half 8 regende het, dus het rondje fietsen uitgesteld tot het einde van de dag. Om 17:00 uur was het droog en zat ik op de fiets. De wind was wat vreemd. Hij kwam de hele dag al vanuit het oosten, maar draaide nu via het noorden terug naar het oosten. Niet echt draaien dus. Het zorgde ervoor dat het wat afwachten was wanneer ik wind tegen of juist mee zou hebben. Het betekende dat het eerste deel sneller ging dan vorige week maar dat ik vanaf De Rips niet kon ‘doorversnellen’ (die term heb ik gisteren van Tom Dumoulin geleerd).  Nou ja, het was weer een uurtje lekker doortrappen en daar ging het om.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties