Rondje langs de Maas


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 68,41 km
Duur: 02:19:46
Gemiddeld: 29,4 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 85 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 153 slagen per minuut
Weer: 15°C-20°C, Er was regen voorspeld maar die bui verdween als sneeuw voor de zon
Omstandigheden: Pittig tegen de wind in.
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Het was vandaag kiezen: een beamerles BodyPump omdat de sportschool vanavond dicht is of een rondje fietsen. Het werd dat laatste. Ik wilde niet eenzelfde afstand als gisteren fietsen, maar iets meer op tempo fietsen. Dus daarom een afstand die ik zonder pauze zou moeten kunnen afronden maar die toch wat omvang had. Het werd nu het rechte fietspad langs de N270 richting Venray en daarna via een boog naar de brug bij Wanssum. Net ervoor kun je naar rechts, naar het zuiden. De wind kwam uit het oosten dus ik had eigenlijk verwacht dat, net als gisteren, dat stuk al best prettig zou lopen. Maar het bleef tegen verwachting in toch best hard trappen. Ook hier een paar best leuke dorpjes doorkruist voordat het ter hoogte van Velden richting het westen ging. Via Californië (zo kom je nog eens ergens) en Het Erft ging het daarna noordelijker via Ulfterhoek en America. Van daaruit was het bekend terrein via Griendtsveen (even doorbijten op de hobbels van de kanaalweg), door het dorp heen, over het gladde rechte asfalt van de Griendtsveenseweg terug naar Deurne.

De geplande 30 km/uur heb ik niet gehaald, maar het was lekker om te voelen hoe mijn benen vandaag gewoon weer ruim 2 uur konden vlammen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties