Vijf voorbeelden van fouten in films als het over duiken gaat

Leuk filmpje van Simply Scuba (een Britse duikwinkel die ook internationaal verstuurd maar waar ik verder geen enkele banden mee heb!) over fouten die in films gemaakt worden als het over duiken gaat.

  • De eerste (Jaws) moet je kennen (inclusief Mythbusters – Brody versus Jaws met dit als resultaat voor de 2e poging).
  • De tweede (The Abyss) is een mooie film die maar een beetje de fout in gaat.
  • Nummer drie (47 Meters Down) heb ik tot nu toe weten te vermijden aangezien uit alleen de trailer al duidelijk werd dat het onzin was. Wellicht moet ik hem toch (“just for giggles” zoals de heren zeggen) nog maar bekijken.
  • Nummer vier (Waterworld) is weer een klassieker die je zeker gezien moet hebben en die ook maar een beetje de fout in gaan. Het is niet alsof het het enige in de film is dat niet helemaal “echt” is.
  • Nummer vijf (License to Kill) is wat mij betreft een beetje een moeilijke. Ik ben namelijk geen fan van Timothy Dalton als James Bond. Maar goed, ook hier zitten een paar voor de hand liggende basisfouten als het om duiken gaat.
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
12 mei 2018 07:55

Vijf voorbeelden van fouten in films als het over duiken gaat https://t.co/2Gmu9lXH4i https://t.co/8trP2MLItG