Vijf voorbeelden van fouten in films als het over duiken gaat

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Leuk filmpje van Simply Scuba (een Britse duikwinkel die ook internationaal verstuurd maar waar ik verder geen enkele banden mee heb!) over fouten die in films gemaakt worden als het over duiken gaat.

  • De eerste (Jaws) moet je kennen (inclusief Mythbusters – Brody versus Jaws met dit als resultaat voor de 2e poging).
  • De tweede (The Abyss) is een mooie film die maar een beetje de fout in gaat.
  • Nummer drie (47 Meters Down) heb ik tot nu toe weten te vermijden aangezien uit alleen de trailer al duidelijk werd dat het onzin was. Wellicht moet ik hem toch (“just for giggles” zoals de heren zeggen) nog maar bekijken.
  • Nummer vier (Waterworld) is weer een klassieker die je zeker gezien moet hebben en die ook maar een beetje de fout in gaan. Het is niet alsof het het enige in de film is dat niet helemaal “echt” is.
  • Nummer vijf (License to Kill) is wat mij betreft een beetje een moeilijke. Ik ben namelijk geen fan van Timothy Dalton als James Bond. Maar goed, ook hier zitten een paar voor de hand liggende basisfouten als het om duiken gaat.
Deel dit bericht:

1 Comment

De reacties zijn gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog