Uurtje Spinning bij OneLifeRX

Aan het loggen van al mijn uurtjes Spinning begin ik niet. Sowieso is daar maar relatief weinig data van vast te leggen. Als ik de Garmin Forerunner 35 in combinatie met de borstband meeneem zoals ik vandaag gedaan heb, dan kan ik mijn hartslag achteraf terug kijken.

Maar afstand, trapsnelheid, vermogen etc. worden nu eenmaal niet bijgehouden. Ik heb hem vandaag nog eens opgenomen omdat ik dit nog nooit gedaan had bij een Spinningles van Roos. Hierboven kun je zien dat ik me echt niet ingehouden heb vanochtend. De hartslag ging regelmatig tot tegen de 180 slagen per minuut, dat is ongeveer wel waar voor mij de grens van niet meer comfortabel ligt. Gelukkig gaat hij, als hij wél even de kans krijgt, daarna ook wel weer snel omlaag. Maar Roos had de nodige high power, high tempo nummers erbij zitten, dus flink veel interval.

Morgen eindelijk weer BodyPump, die ging gisterenavond vanwege Hemelvaart niet door. Krachttraining is iets wat je ook moet blijven onderhouden.