Dag 3 Fietsvierdaagse Deurne

Dit bericht is deel 3 van 4 in de serie Fietsvierdaagse Deurne 2016


Dag3_Fietsvierdaagse_DeurneBekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 50,1 km
Duur: 2:33:31
Gemiddeld: n.v.t. (Strava geeft een gemiddeld op basis van GPS-tracking)
Weer: 19°C, Het regende pijpenstelen voor het eerste stuk tot aan de stop, daarna gelukkig droog
Omstandigheden: Natte voeten
Gereden met: mijn “gewone” Giant stadsfiets, dikke banden, dik zadel, geen SPD’s

Voor de derde dag hadden hier en daar een bui voorspeld. Toen we vertrokken vanaf het startpunt was het nog een beetje miezerregen, maar daar bleef het niet bij. Al gauw was het stevige regen en tegen de tijd dat we na 18 km Helenaveen bereikt hadden waren we toe aan warme chocolademelk met slagroom, die ze gelukkig ook hadden bij de controlepost.

Gelukkig bleef het niet de hele dag regenen en aan het einde van de dag werd het zelfs weer lekker warm. Meer wind vandaag en meer lange rechte stukken.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog