Dag 2 Fietsvierdaagse Deurne

Dit bericht is deel 2 van 4 in de serie Fietsvierdaagse Deurne 2016


Dag2_Fietsvierdaagse_DeurneBekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 53,6 km
Duur: 2:52:03
Gemiddeld: n.v.t. (Strava geeft een gemiddeld op basis van GPS-tracking)
Weer: 19°C
Omstandigheden: Lekker fietsweer, wat frisser dan de eerste dag
Gereden met: mijn “gewone” Giant stadsfiets, dikke banden, dik zadel, geen SPD’s

Dag 2 van de Fietsvierdaagse hebben we samen gereden. Nu gingen we naar het noorden vanuit Deurne. Vandaag één stukje dat wat minder prettig fietsen was omdat het écht een zandpad was, maar voor het overige ook vandaag een mooie route. Vandaag al gemerkt dat je vaker dezelfde mensen tegen komt als je een bepaald tempo en een bepaalde afstand fietst. De meesten zijn en blijven heel vriendelijk onderweg. Leuk.

Overigens: Niek is “pas” 13, maar je merkt heel duidelijk dat hij elke dag 2 x 12 km naar school fietst. Voor hem is het tempo en de afstand geen enkel probleem. Super!

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog