Dag 1 Fietsvierdaagse Deurne

Dit bericht is deel 1 van 4 in de serie Fietsvierdaagse Deurne 2016


Dag1_Fietsvierdaagse_DeurneBekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 45,6 km
Duur: 1:58:23
Gemiddeld: n.v.t. (Strava geeft een gemiddeld op basis van GPS-tracking)
Weer: 24°C, Lekker zonnetje
Omstandigheden: Heerlijk fietsweer!
Gereden met: mijn “gewone” Giant stadsfiets, dikke banden, dik zadel, geen SPD’s

Eigenlijk zou ik maar drie van de vier dagen van de Fietsvierdaagse Deurne fietsen. In plaats daarvan zou ik ’s ochtends de Bodypump en de Spinning-les bij OneLife doen. Maar omdat de Spinning-les onverwacht niet door ging, ben ik alleen (de anderen waren al een uur eerder van start gegaan) alsnog aan de route begonnen. Het was een lekkere route met veel bekende en een paar voor mij minder bekende trajecten.

Fietsen ging best lekker ook al zit je op zo’n stadsfiets natuurlijk heel anders dan op een racefiets of MTB. Sowieso al omdat ik hier geen SPD’s op heb en je dus minder kracht kunt zetten. De route was ruim genoeg opgezet om toch, waar handig, anderen in te halen zónder hen op te jagen of te laten schrikken. En wees gerust, ook ik heb genoeg tijd genomen om rond te kijken en te genieten van de natuur en omgeving.