Dag 4 Fietsvierdaagse Deurne

Dit bericht is deel 4 van 4 in de serie Fietsvierdaagse Deurne 2016


Kasteel_CroyBekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website
Totaal: 50,5 km
Duur: 2:36:32
Gemiddeld: n.v.t. (Strava geeft een gemiddeld op basis van GPS-tracking)
Weer: 20°C, ondanks dreigende druppels voornamelijk droog gebleven
Omstandigheden: Lekker fietsweerk
Gereden met: mijn “gewone” Giant stadsfiets, dikke banden, dik zadel, geen SPD’s

De vierde en laatste dag al weer. Oorspronkelijk was de planning dat ik eerst zou gaan Spinnen en dat we dan zouden gaan fietsen maar omdat de voorspellingen voor de middag slechter waren dan voor de ochtend besloten we ook nu weer vroeg te vertrekken (ik kwam Stefan nog tegen toen hij richting Deurne fietste om de Spinning-les te geven en wij richting Helmond fietsten). Het dreigde weer te gaan regenen, maar het zette gelukkig niet door en het werd dus een droge en best nog warme dag. De wind viel heel erg mee. Omdat we onderweg niet heel erg lang pauze gehouden hebben (hadden nu geen opwarmer nodig) bleken we het eerste gezin te zijn dat weer binnen was na afloop.

Het was gelukkig geen wedstrijd, maar gewoon lekker een rondje fietsen. Eens kijken of volgend jaar de 4 x 60 km een optie is. 😉

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog