jan 312016
 

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Het was hét nieuws gisteren bij het WK veldrijden in Heusden-Zolder. Een van de rijders zou een ingebouwd motortje gebruikt hebben in haar fiets. Bovenstaande reportage laat zien hoe je ongezien zo’n 150 Watt extra kracht en dus zo’n 10 km/uur extra snelheid. De motor is klein en in te bouwen in de zadelbuis, de accu nog best groot. Zeker omdat profs geen zadeltasje gebruiken en de bidons regelmatig gewisseld. Tja. Het blijft, net als doping, fraude. Minder schadelijk wellicht voor de gezondheid van de renner, maar net zo schadelijk voor de sport.

(met dank aan Guido voor de link naar de reportage)

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 14:11

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.