Onder water videoblogs opnemen?!

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Een van de dingen die ik zo prettig vind aan duiken is de rust onder water. Zeker als je duikt met buddies die het ook een beetje onder de knie hebben dan is het vaak haast geruisloos door het water zweven.
Het opnemen van een videoblog onder water, dus het geven van audiocommentaar direct bij wat ik zie is dan ook nog nooit bij me opgekomen. Toch blijkt het wel al te gebeuren, zoals je in bovenstaande review van een aantal Mares lampen kunt zien en horen.

De audiokwaliteit in deze video is niet echt super. Dat het beter kan, kun je hier horen en zien. Goedkoop is het zeker niet. Een full-face mask kost zo’n 720 euro en de officiële audio-opties zijn even duur al begrijp ik dat er heel wat home-made / goedkopere oplossingen zijn.

Nee, van mij zul je niet snel zo’n opname zien. Ik blijf lekker van de stilte en de rust onderwater genieten.

 

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog