Eye of the Tiger

Dit bericht is deel 14 van 16 in de serie Kreta 2015

Duik nr: 64
Locatie: Eye of the Tiger
Tijd in / uit: 13:03 – 13:57
Flesdruk in / uit: 190 – 70 bar (12 ltr)
Max. Diepte: 18,0 meter
Gem. Diepte: 10,1 meter
Gewicht lood: 6 kg
Zicht: smilie2 smilie2 smilie2 (20-25m)
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 26°C
Temperatuur (bodem): 23°C
Omstandigheden: Zout | Boot
Gids: Milou
Buddy: Josine, Marit, Niek, Thomas

Pak: Mares Rover 5.3, size 4
BCD: Mares Prestige MRS, Medium (loodpockets)
Automaat: Mares Abyss MR22

De laatste “dagduik” maakte ik weer gewoon met de rest van de familie. Dit keer met Milou als gids. Geen tweede ontmoeting met de schildpad vandaag, maar “gewoon” een relaxte duik bij Eye of the Tiger. Ik had geen fototoestel en/of GoPro bij me, dus gewoon lekker relaxed rondkijken.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog