Souda Beach (nachtduik)

Dit bericht is deel 15 van 16 in de serie Kreta 2015

Duik nr: 65
Locatie: Souda Beach
Tijd in / uit: 20:33 – 21:21
Flesdruk in / uit: 200 – 120 bar (12 ltr)
Max. Diepte: 8,2 meter
Gem. Diepte: 5,2 meter
Gewicht lood: 6 kg
Zicht: smilie2 smilie2 smilie2 (20-25m)
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 25°C
Temperatuur (bodem): 23°C
Omstandigheden: Zout | Kant | Nacht
Gids: Mitch
Buddy: Josine, Marit, Niek

Pak: Mares Rover 5.3, size 4
BCD: Mares Prestige MRS, Medium (loodpockets)
Automaat: Mares Abyss MR22

De laatste duik alweer tijdens deze vakantie. Voor het eerst dit jaar met Mitch. En het was een super duik. We hebben veel gezien én de instellingen van fototoestel en flitser klopten. Dus ik heb heel wat foto’s kunnen maken, bijvoorbeeld van rode omgooiden en een jonge baracuda, kokerwormen, schorpioenvisjes, annemooontjes etc.

Lekkere duik. Jammer dat het er wat duiken betreft voor dit jaar hier alweer op zit, maar een heel mooie afsluiter. En natuurlijk lekkere pannenkoeken van Meta na afloop! 👍

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog