jun 012015
 

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Leuk filmpje (hier staan er meer) van de Try & Dive tijdens het afgelopen WK Onderwaterfotografie in Zeeland. Karin Brussaard komt voorbij en Aad van der Meulen (waar ik de naam bij de vorige post van vergeten was)  van Mares. En als je goed kijkt dan zie je mijn witte schouders ook een paar keer voorbij komen. Het filmpje is deels gemaakt tussen onze eerste en tweede duik, dus waarbij we al bij Karin geweest waren en bij Aad aan het informeren waren naar ademautomaten.

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 21:29

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.