Zondagmiddagritje


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 47 km totaal
Duur: 1:30;46
Gemiddeld: 31,1 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 88 omwentelingen per minuut
Weer: 16,1°C, Lekker zonnetje, beetje wind
Omstandigheden: Ideale fietsomstandigheden, benen voelden weer goed.
Gereden met: de  Ridley Fenix Classic

Het weekend was ongemerkt al weer bijna voorbij. Zondagmiddag, zonnetje, beetje wind, dus toch nog een rondje fietsen. Geen enorme afstand, wat meer dan vorige week zondag, maar nog steeds een afstand die eigenlijk één lange sprint is. Geen AGR, niet in afstand maar ook zo vlak als een pannenkoek.
Maakt me allemaal niets uit, ik heb lekker anderhalf uur gefietst én ben op tijd terug voor de laatst 25 km van de profs die hem wél rijden. 🙂

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog