Nightbike TWC Asten 25 oktober 2014

Nightbike_2014

Helaas, helaas, helaas….

Ik ben het weekend van 25 oktober zelf niet in de buurt. Anders had ik zeker weten ook dit jaar weer deelgenomen aan de Nightbike van TWC Asten. Daarom maar gewoon even reclame er voor maken.

Ik heb niet heel veel ervaring met nachtritten, vind het (daarom?) kicken. In het donker, wél stevige lamp op je fiets (en lampje op  je helm), 100% concentreren en focussen op de route. Lekker. Mijn verslag van vorig jaar staat hier.

Inschrijven kan via deze link.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog