Tacx Trainingsrit: Woensdagavond snipverkouden

Woensdagavond_snipverkoudenTacx Real Life Training
Duur: 1:26:20
Afstand: 39,99 km
Hoogtewinst: 77 meter
Gemiddelde snelheid: 27,8 km/u
Gemiddelde trapfrequentie: 100 omwentelingen per minuut
Gemiddeld vermogen: 127 Watt
Gemiddelde hartslag: 129 slagen per minuut
Ondertussen gekeken naar: 2 afleveringen van Homeland
Gereden met: de Gazelle Vuelta op een Tacx Fortius

Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website.

Toen ik vorige week terug kwam van een congres in Lausanne, Zwitserland bleek ik ook een nogal stevige kou meegenomen te hebben. Het resultaat: niet (buiten) fietsen afgelopen zondag en vandaag/vanavond heel rustig op de Tacx. Wel bijna anderhalf uur, maar gewoon een stukje vrij fietsen, beetje helling erop gedurende de eerste 30 km en vlak en een wat hoger vermogen en dus ook hartslag voor de laatste 10 km.

Het ging niet slecht, maar het was niet meer dan onderhoud.

 

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog