Ik ga voor een Flyfit


Voor iemand die elke fietstraining op zijn weblog zet is het eigenlijk wel heel vreemd dat ik nog niet met een Fitbit Flex of Jawbone Up rond loop. Maar eigenlijk is dat ook wel weer logisch: natuurlijk, ik loop best veel op een dag. Maar juist voor het fietsen, binnen of buiten, zijn zulke ‘polsbanden’ niet geschikt.
En daarom heb ik zojuist wel mijn bijdrage toegezegd aan een Kickstarter project voor de Flyfit.
Dat is namelijk een enkelband. En eentje die ook traplopen en fietsen (binnen/buiten) weet te tracken.

Natuurlijk, Kickstarter is altijd een gok. Leveren ze echt in augustus 2014? Doet het product wat ze beloven? Je bent als het ware bètatester en eerste klant in één. Maar dat hoort er ook soms bij als je en “Active Geek” bent. 😉

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
18 februari 2014 07:17

RT @Koene_Rem: Ik ga voor een Flyfit via @PeterMcAllister http://t.co/G4siF8XGzQ