Tacx Trainingsrit: Zondagochtend

Schermopname (113)Tacx Real Life Training
Duur: 01:18:25
Afstand: 40,30 km
Hoogtewinst: 115 meter
Gemiddelde snelheid: 30,8 km/u
Gemiddelde trapfrequentie: 109 omwentelingen per minuut
Gemiddeld vermogen: 156 Watt
Gemiddelde hartslag: 146 slagen per minuut
Ondertussen gekeken naar: Eerste stuk van The Hunger Games: Catching Fire
Gereden met: de Gazelle Vuelta op een Tacx Fortius

Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website.

Het was een volle week met lange dagen en soms korte nachten. En dus ook wat minder tijd om actief te bewegen. Tel daarbij een zondag die voor een groot deel van de dag zal bestaan uit het reizen naar Lausanne en je hebt de verklaring voor het weer niet buiten gefietst hebben deze week. Och ja, het is ook maar hoe je het bekijkt, want daar waar velen ernstige motivatieproblemen hebben als ze op een Tacx zitten, vind ik het gewoon wel lekker en luxe. Buiten stevige wind en van tijd tot tijd regen, binnen een filmpje erbij en lekker droog. Vind ik wel prima zo. Al zijn het natuurlijk wel stukjes van niks, maar dat komt ook wel weer als deze “winter” straks voorbij is en we weer gewoon de weg op kunnen. 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
10 februari 2014 07:54

Tacx Trainingsrit: Zondagochtend via @PeterMcAllister http://t.co/7Ko6H4fJy3