jan 132014
 

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Vimeo framework” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Niet veel toelichting nodig lijkt me. Het is het bewijs dat we niet alleen asfalt, maar ook meer dan voldoende modder gezien hebben afgelopen zaterdag.
Het edit-werk is hier en daar wat ruw, maar ja, het weekend duurt ook maar 48 uur…en is al ruim 1 uur voorbij! šŸ˜‰

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 01:06

  4 reacties aan “MTB Clinic met Marc Lotz #2”

Reacties (1) Trackbacks (3)
  1. We hebben zowel modder als asfalt gezien, had heel wat waterkracht nodig om de fiets weer een beetje aanzien te geven. Weer een onvergetelijke Clinic met Marc Lotz.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog